De Club

Wij zijn een nieuwe club professionals uit het Betaald Voetbal en het bedrijfsleven, bedrijven, wetenschappers en studenten. Vanuit liefde voor het voetbal en de impact op een sportieve en gezonde samenleving willen wij samen een bijdrage leveren. De impact van voetbal voor de samenleving is groot, onze verantwoordelijkheid ook. Wij helpen Betaald Voetbal Organisaties, amateurverenigingen om hun sponsorinkomsten te behouden en te werken aan een gezonde toekomst. 

Wij helpen hen met antwoorden te vinden op onderliggende vragen: Hoe kunnen wij noodzakelijke verandering doorvoeren met een beperkte bezetting? Hoe kunnen wij de traditionele sponsoring vernieuwen? Hoe kunnen wij de MVO activiteiten ‘vercommercialiseren’? Zie Ons verhaal.

Wij wachten niet af, maar vallen aan in de ‘corona wedstrijd’ en werken aan een waardevol perspectief voor een post-corona tijd.

Wij begeleiden de transitie naar nieuwe business modellen door hen te helpen zelf nog meer te betekenen en nog beter samen te werken met de omgeving.

Wij inspireren, denken mee, delen en creëren ideeën, kennis en ervaring. Off- en Online. Willen met en van elkaar leren.

Wij stellen huidige businessmodellen ter discussie en gaan op zoek om ‘op en buiten het veld’ elke dag van waard€ te kunnen zijn.

Wilt u ook een bijdrage leveren neem dan contact met ons op. Samen lossen we problemen op en maken we ambities waar.

* Een aantal mensen staan vanwege AVG niet afgebeeld.

De waarde van uw bedrijf vergroten?

We zijn onderstaande bedrijven dankbaar dat zij het mogelijk maken om clubs te gaan ondersteunen. Door juist nu de krachten te bundelen met de grootste sport van Nederland en voor de impact op de samenleving, tonen zij groots gezamenlijk Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap.

Maar we willen meer clubs gaan helpen!

Wij zoeken geen ‘sponsors’ maar bedrijven die geloven in een waard€vol verhaal. Die wederzijds sportieve, maatschappelijke en zakelijke waarden willen creëren. Impact first, finance second.We gaan samen op zoek naar een betekenisvol partnership en verbinden uw bedrijfsdoelstellingen aan ons verhaal.

Mooie bedrijven hebben zich inmiddels verbonden. Bedrijven die waarde creëren op het gebied van sport en bewegen, gezondheid, duurzaamheid, gebiedsontwikkeling, duurzame mobiliteit, financiële vitaliteit, onderwijs, woon- en werkbeleving en brandveiligheid.

Met de kennis en verbindende kracht van het voetbal kunnen wij u ook helpen om op zoek te gaan om de waarde van uw organisatie te vergroten. Door met een frisse blik naar uw organisatie te kijken. We creëren daarmee ook voor u op een onderscheidende manier maatschappelijke en zakelijke meerwaarde.

Wilt u ook de waarde van uw bedrijf vergroten? Neem dan contact met ons op.