De Club

Wij zijn een club professionals uit het Betaald Voetbal, voetbalclubs, bedrijven en wetenschappers die in de corona-crisis op zoek zijn gegaan naar hoe clubs gezond en waardevoller kunnen worden. Door zelfreflectie, kennisdeling en samenwerking zijn er gedurende zo’n 60 bijeenkomsten 7 nieuwe inzichten en 42 vragen ontstaan. Hierdoor is er een alternatief voor het huidige ‘businessmodel’ ontstaan en een nieuw perspectief voor een gezonde toekomst. Deze transitievisie geeft clubs de mogelijkheid om op geheel eigen wijze te kunnen werken aan een gezonde(re) toekomst. 

Vanuit liefde voor het voetbal en de impact op een sportieve en gezonde samenleving willen wij door samenwerking gezonde clubs creëren. De impact van voetbal voor de samenleving is groot, onze verantwoordelijkheid ook.

Wij helpen hen met antwoorden te vinden op onderliggende vragen zoals: Hoe kunnen wij noodzakelijke verandering doorvoeren met een beperkte bezetting? Hoe verbeteren wij ons imago? Hoe kunnen wij de traditionele sponsoring vernieuwen naar (innovatieve) duurzame partnerships? Hoe kunnen wij de maatschappelijke waarden in de club/bedrijfsvoering integreren? Oftewel; Hoe kunnen wij (nog) waard€voller worden?

Wij inspireren, denken mee, delen en creëren ideeën, kennis en ervaring. Willen zelf ook voortdurend met anderen leren en innoveren.

Wij stellen het huidige businessmodel ter discussie en gaan op zoek om ‘op en buiten het veld’ elke dag van waard€ te kunnen zijn. Impact first, finance second.

Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op. Samen creëren we nieuwe ideeën, initiatieven, diensten, producten en verdienmodellen