Meld je nu aan

Wij bieden ondersteuning aan 15 ambitieuze betaald en/of amateurvoetbal clubs. Iedere club, individueel en specifiek. Dankzij onze partnerships met bedrijven vragen wij hiervoor geen financiële bijdrage. Wél vragen wij nieuwsgierigheid en bevlogenheid. De wil om samen te werken, kennis te delen en het lef om op zoek te gaan hoe je met de kracht van voetbal nog meer kunt betekenen. Wij roepen iedereen op om de krachten te bundelen, aangezien Nederland 2421 clubs telt hebben we elkaar nodig.

Wij gaan samen op zoek naar antwoorden op vragen die in het betaald- en amateurvoetbal leven:

 • Hoe kunt u als club er voor zorgen dat uw zakelijke partners het nieuwe seizoen 2021-2022 verbonden blijven?
 • Hoe zorgen we voor een duurzame, gezonde bedrijfsvoering? Hoe kunt u de waarde van uw club vergroten?
 • Hoe kunt u met een beperkte bezetting noodzakelijke verandering en vernieuwing tot stand brengen?
 • Hoe kunt u maatschappelijke activiteiten nog beter ‘vercommercialiseren’?
 • Hoe ontwikkelt u traditionele sponsoring naar partnerships?

U hoeft alleen uw gegevens in te vullen en uw motivatie te beschrijven waarom u wilt deelnemen. Wij nemen de tweede week van februari 2021 contact met u op om aan te geven of u 1 van de 15 clubs bent die wij hebben geselecteerd.

Wat u van ons kunt verwachten

Wij denken met u mee, inspireren, delen en creëren ideeën, kennis en ervaring (Off- en Online) om op zoek te gaan om nog meer te betekenen en nog beter samen te werken met de omgeving. Uw club staat daarbij centraal. Wij leren van mooie voorbeelden in de praktijk zoals bijvoorbeeld PSV dat doet met Brainport, FC Utrecht en Heracles Almelo met het innovatieplatform, Helmond Sport met Heel Helmond Sport en SC Freiburg met ‘Een-tweetje met de zon’. Wij stellen huidige businessmodellen ter discussie en gaan op zoek om ‘op én buiten het veld’ elke dag van waard€ te kunnen zijn. 

 • Met de kracht van de voetbalsport nog meer betekenen. (Van ‘het moet op het veld gebeuren’ naar ‘ja! én daar buiten’)
 • Samenwerken met de omgeving. Het ontwikkelen van een community. (Van organisatie denken naar club handelen)
 • Het ontwikkelen van een waard€volle Business Club. (ZIE VERDER OP DEZE PAGINA)
 • Een nog waard€voller verhaal creëren. (Van denken in sportief, maatschappelijk en zakelijk naar met voetbal samen impact maken)
 • Kennis in het voetbal van gezondheid, vitaliteit, leven lang leren (nog) beter delen met de omgeving.
 • Commercie ontwikkelen naar waard€creatie. (Van ‘stoeltjes verkopen’ naar waardecreatie)
 • Maatschappelijk en zakelijk intergraal benaderen.

Kennisdelen

Het begeleidingsproces faciliteren we in een ‘League’. In deze league ondersteunen we 15 clubs individueel gedurende 4 bijeenkomsten per club. We gaan samen op reis om nog meer waard€ te creëren en leren tijdens het transitie proces. Onze ervaringen en opgedane kennis van het ontwikkelingsproces delen we met elkaar. Off- en online.

Ontwikkelen van een waard€volle Business Club

Een van de grote zorgen die voor de korte termijn leeft is het behoud van van de zakelijk relaties. Door corona staat voor het seizoen 2021-2022 de solidariteit onder druk. Daarnaast lopen bij veel clubs sponsorcontracten af. Met welk verhaal gaat u hen benaderen? Wat kunt u hen bieden? Hoe kunt u er voor zorgen dat u nog waardevoller bent voor uw Business Club? We gaan u helpen om samen te werken met uw zakelijke partners en met en voor elkaar nog meer te betekenen. Dit is een van de speerpunten van ons initiatief. Hoe creëert u een waard€volle Business Club?

Met het community platform van De Waardevolle Club helpen wij jouw club uitgroeien tot een succesvolle community.

Als Betaald Voetbal Organisatie en amateurvereniging ben je en heb je al een community van mensen met een clubhart of liefde voor de sport. Alleen hoe creëer je waarde en verbind je je achterban zodanig dat het impact heeft in de samenleving. De Waardevolle Club maakt gebruikt van het SchakelPrincipe.nl die al afgelopen 10 jaar een bewezen methodiek is in het verbinden en beheren van communities.

Een Waardevolle Club is meer dan een online tool

Succesvolle communities zijn relevant, actief en effectief. Dat bereik je niet alleen door het introduceren van een online platform en/of een app waar mensen zich kunnen aanmelden. Interesse en betrokkenheid wordt gecreëerd door relevantie. De Waardevolle Club gaat samen met organisaties aan de hand van een programma aan de slag om de waarde en relevanties boven water te krijgen. Samen met Community experts wordt er een goede mix gecreëerd van een online platform en Community Management. Deze experts zorgen voor een actieve en dienstverlenende houding naar je achterban. “Verbinden van netwerken blijft uiteindelijk voor een groot deel mensen werk!”

De online tool helpt!

De online tool van De Waardevolle Club maakt het mogelijk om op eenvoudige manier met elkaar te verbinden en content met elkaar te delen. Dit essentiële hulpmiddel zorgt voor structuur en effectiviteit in het maken van concrete verbindingen. Meer info of interesse? Wij maken graag een afspraak!